Főoldal Rólunk írták

Rólunk írták

Az Ideart-ról csak annyit tudnék mondani, hogy IDEA = tele vannak jó ötletekkel, ART = kreatív csapat. Jómagam még ide venném a FLEXIBILITÁS = bármikor fordultam hozzájuk segítségért sosem hagytak cserben! Így részemről az IDEART szó = az IDEAFLEX szóval. Ezúton is sok sikert kívánok Nektek!

Nagy Gábor Ügyvezető Igazgató,
Celo Hungária Kft.


Ákosékat 2005 óta ismerem, amikor is egy non-profit szervezet honlapját kezdtük el együtt csinálni. Már akkor tetszett bennük, hogy - bár tudtam, hogy nem abból a projektből fognak meggazdagodni, de - maximálisan segítettek abban, hogy a lehető legprofibb honlapot hozzuk létre.
Így amikor 2007-ben saját céget alapítottunk, nem volt kétséges, hogy kihez forduljunk. Hozzájuk mindig bizalommal fordulhatunk: kérdéseinkre mindig és gyorsan választ kapunk. Bátran merem őket ajánlani, mert megbízhatóak és kitartóak!
Nagyné Kiss Bernadett
Ügyvezető igazgató
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.


Az Ideart Informatikai BT. készítette el Vértesszőlős Község honlapját. Nagyon fontos volt számunkra egy esztétikus, felhasználóbarát website elkészítése, hiszen nem csak Vértesszőlős lakói böngésznek az oldalakon, hanem a Magyar Nemzeti Múzeum Szabadtéri bemutatóhelyén található egyedülálló előember leleteknek köszönhetően, szélesebb rétegek keresik fel - az ország egész területéről, sőt az országhatárokat virtuálisan átlépve - a világ minden részéről.
Ákos Konstruktívan, segítőkészen állt a feladathoz, türelmesen és érthetően magyarázta el javaslatait, ötleteit. A honlap elkészülte után, igénybe vettük a cég webhosting szolgáltatását is, mely árban is és tartalmában is maximálisan megfelel igényeinknek. A közös munkának koránt sincs vége, további fejlesztések vannak betervezve, melyeknek egy része már folyamatban van.
Összegezve a véleményem: szakmai felkészültség, profizmus, pontosság, megbízhatóság, rugalmasság, türelem.
Bizalommal ajánlom az Ideart BT.-t mindazoknak, akik egyedi, minőségi weblapot szeretnének, akár webtárhely szolgáltatással együtt, megfizethető áron!
Zoltánfi Zsuzsa,
alpolgármester, Vértesszőlős


Egy iskola életében a szakmai munka magas színvonala mellett fontos, hogy a tárgyi feltételek is megfeleljenek a kor kívánalmainak. Most már tudom, hogy jó választás volt másfél évvel ezelőtt az Ideart-ot megbízni az iskola rendszergazdai feladatainak ellátásával. A gépeket közel húsz kolléga használja, az igénybevétel miatt előforduló hibákat gyorsan, precízen korrigálja a cég. Megbízhatóak, gyorsak, és ami számomra egy nagyon nagy plusz, hogy rendszeresen jönnek újító, kreatív ötleteikkel, amivel munkánkat szeretnék segíteni, könnyebbé, változatosabbá tenni. Tervet, stratégiát, költségvetést készítenek, mindent a megrendelőhöz igazítanak. Örülök, hogy többek között e terület miatt sem kell külön aggódni, koncentrálhatunk arra, amihez a legjobban értünk.
Fogel Zsolt igazgató,
Talentum IskolaMikor alapítványunk honlapjának tárhelye megszűnt, Ákos rögtön felajánlotta, hogy átvihetjük az ő cégéhez, ingyenesen. Azt is megbeszéltük, hogyha bármire szükségünk van ő megoldja. Nem csalódtunk benne. Mindig betartja ígéretét. Alapítványunkat nem csak mint szakember, hanem mint magán ember is támogatja. Felajánlásaival (kiságy, babakocsi) kisgyermekes családokon segít. Nagylelkűsége példaértékű.

Szeretettel: Őszné Radics Erika
Otthon Segítünk Alapítvány, Tatabánya

Arculat választás

izmus | turbó | arborétum

Telefon

(+36 34) 480 880

Keresés

OK

E-névjegyünk

Az oldal 72 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég