#Főoldal# Ne fizessen nekünk, inkább keressen pénzt a segítségünkkel!

Ne fizessen nekünk, inkább keressen pénzt a segítségünkkel!

i. Csak cégarculat tervezése: egyszeri 8.000 Ft + Áfa, melyet a szerződéskötés vagy a hivatalos megrendelő beérkezése után maximum 10 munkanapon belül – számla ellenében - átutalunk.
ii. Weblap készítés: az új ügyfél és az Ideart Bt. között létrejövő vállalkozási szerződés nettó összegének 20%-a (+Áfa), melyet két részletben (10% - 10%) fizetünk ki az Ön részére. Az első részletet a szerződéskötés után maximum 10 munkanapon belül – számla ellenében – fizetjük ki. A második összeget a projekt lezárulása és a weblap árának beérkezése után maximum 10 munkanapon belül – számla ellenében – fizetjük ki. Például egy 300.000 Ft + Áfa összegű szerződés esetén 2*30.000 Ft+Áfa a jutalék.
iii. Webhosting/doménnév regisztráció: az új ügyfél és az Ideart Bt. között létrejövő szerződésben rögzített bruttó havidíj egyszeri kifizetésként.
iv. Bannerkészítés: egyszeri 2.000 Ft + Áfa, melyet a szerződéskötés vagy a hivatalos megrendelő beérkezése után maximum 10 munkanapon belül – számla ellenében - átutalunk.
v. Webmesteri szolgáltatás: az új ügyfél és az Ideart Bt. között létrejövő szerződésben rögzített bruttó havidíj egyszeri kifizetésként.
vi. Rendszergazdai szolgáltatás: az új ügyfél és az Ideart Bt. között létrejövő szerződésben rögzített bruttó havidíj egyszeri kifizetésként.
vii. Egyéb: előzetes megegyezés szerinti díjazás alapján.

#Arculat választás#

izmus | turbó | arborétum

{Telefon}

(+36 34) 480 880

{Search}

{OK}

E-névjegyünk

Az oldal 39 ms alatt készült el.