Főoldal Ideartizmus

Ideartizmus

1. jelentés: a 21. század első felének művészeti irányzata.

Az ideartizmus digitális művészet, amely korábbi művészeti stílusirányzatokkal nem szakít, hanem 1000 szállal kötődik hozzájuk. Célja a hagyományos (képző)művészeti technikák digitális átmentése. Az ideartizmus tudatosan arra törekszik, hogy a művészetet a múzemuok és galériák világából a befogadó közösnég közvetlen közelébe hozza, ezért az alkalmazott grafikában találja meg legfőbb megnyilvánulási formáját.

Az ideartisták számára fontos, hogy a digitális művészetbe szellemességet vigyenek. A hétkönapi reklám- és hirdetési felületek a képzőművészet terepévé válnak. Bár az ideartisták a művészet világából jönnek, a gazdasági realitások talaján állnak, nemcsak művészeti iskolaként foghatók fel, hanem vállalkozásként is.

2. jelentés: az ideartizmus, mint vállalkozási szemlélet

Számunkra a leghatékonyabb reklám, ha az elégedett ügyfél ajánl minket. Ezért minden munkákat egyben referenciának is tekintjük. Ebben a szakmában fontos az iskolai képzettség, de kevésbé, mint más szakterületeken. Az iskolában megszerzett és megszerezhető tudás néhány év alatt elavul. Ezért a szakmaiság alapfeltétele az informatikában a folyamatos önképzés, a szakmai trendek figyelemmel kísérése. Soha ne elégedjünk meg a magunk tudásával, képességeivel, megoldásaival. Aki ebbe a hibába esik, lemarad. Lehagyják a fiatalok. Ezért munkatársaink kiválasztásakor elsősorban a meglévő szakmai kompetenciára, az Önképzést lehetővé tevő szemléletre fektettük a hangsúlyt.

Arculat választás

izmus | turbó | arborétum

Telefon

(+36 34) 480 880

Keresés

OK

E-névjegyünk

Az oldal 76 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég